BBB beurs in Heerhugowaard

Vandaag stond ik op de Buik Baby Bengel beurs in Heerhugowaard. Hoewel het niet echt “beursweer” was door het heerlijke temperatuurtje buiten, vond ik de aanloop helemaal niet tegenvallen. Ik heb veel mensen gesproken en informatie gegeven wat Praktijk On cloud nine voor hen kan betekenen. Het was fijn om te merken dat veel mensen enthousiast hebben gereageerd op mijn praktijkaanbod. Vooral het brede spectrum aan diensten lijkt mensen echt aan te spreken. Ik kan dan ook niets anders zeggen dat ik vanavond als een zeer tevreden mens mijn dag afsluit!

Mijn grote dank gaat uit naar mijn lieve zusje Renate! Ze was als het ware mijn Doula tijdens de voorbereidingen van de beurs, maar ook op de beursdag zelf.

Hieronder een kleine impressie van Praktijk On cloud nine op de BBB beurs:

Berichten gemaakt 6

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven