Ervaringen

Er zijn een aantal mensen zo lief geweest om hun ervaringen met Praktijk On cloud nine op te schrijven. Met hun toestemming kan je zie hieronder teruglezen. Dat deze mensen de moeite hebben genomen om hun ervaringen te delen, is voor mij heel erg waardevol. Sta je hier nog niet tussen, maar wil je wel graag jouw verhaal over mijn dienst(en) delen? Please let me know, dan ga ik het uiteraard regelen.

Trouwambtenaar

Van te voren hadden we nog geen goed beeld van hoe onze ceremonie eruit moest komen te zien, maar Marijke heeft ons bij van alles geholpen. Van praktische zaken, opties voor bepaalde tradities en andere dingen waar we zelf nooit van tevoren aan gedacht hadden. Marijke wist ons van A tot Z voor te bereiden. Op de dag zelf kwam alles bij elkaar en de ceremonie is dan ook perfect verlopen, met alle lof en dank aan Marijke!

Cyrille & Jessie

M&R Ervaringen Praktijk On cloud nine. Foto gemaakt door Dave Weij fotografie

Marijke is een fantastische trouwambtenaar; een lieve en spontane vouw, maar daarnaast ook open en warm. Ze heeft ons een geweldige ceremonie gegeven met een verhaal in de breedte: leuke zaken en minder leuke zaken in een relatie, maar ook verdrietige dingen hebben een mooie plek in onze ceremonie gekregen. Dit alles met een portie humor, waardoor onze ceremonie oprecht en puur werd. Wij gunnen iedereen ‘een Marijke’ als trouwambtenaar om de dag onvergetelijk te maken.

Lieve Marijke, bedankt dat je ons huwelijk hebt voltrokken. We hebben mede dankzij jouw woorden een fantastische ceremonie en dag gehad.

Martijn R. en Renate R.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven