Ervaringen

Er zijn een aantal mensen zo lief geweest om hun ervaringen met Praktijk On cloud nine op te schrijven. Met hun toestemming kan je zie hieronder teruglezen. Dat deze mensen de moeite hebben genomen om hun ervaringen te delen, is voor mij heel erg waardevol. Sta je hier nog niet tussen, maar wil je wel graag jouw verhaal over mijn dienst(en) delen? Please let me know, dan ga ik het uiteraard regelen.

Trouwambtenaar

Een onvergetelijke ceremonie
M&R Ervaringen Praktijk On cloud nine. Foto gemaakt door Dave Weij fotografie

Marijke is een fantastische trouwambtenaar; een lieve en spontane vouw, maar daarnaast ook open en warm. Ze heeft ons een geweldige ceremonie gegeven met een verhaal in de breedte: leuke zaken en minder leuke zaken in een relatie, maar ook verdrietige dingen hebben een mooie plek in onze ceremonie gekregen. Dit alles met een portie humor, waardoor onze ceremonie oprecht en puur werd. Wij gunnen iedereen ‘een Marijke’ als trouwambtenaar om de dag onvergetelijk te maken.

Lieve Marijke, bedankt dat je ons huwelijk hebt voltrokken. We hebben mede dankzij jouw woorden een fantastische ceremonie en dag gehad.

Martijn R. en Renate R.

Cursus Simpelweg bevallen

Precies wat we zochten

De cursus ‘Simpelweg Bevallen’ was precies waar wij naar op zoek waren; in 1 dag op een laagdrempelige, ontspannen en vooral open & no-nonsense manier voorbereid worden op de bevalling. Er was veel ruimte voor vragen, maar vooral ook voor humor. Praktische tips, maar ook oefeningen die zorgen voor bewustwording maakte deze cursus voor ons compleet.
Wat ons betreft een absolute aanrader!

C. en B. uit IJmuiden

Geen gezweef

Wat een fijne dag was dit zeg! Zonder zweverig gedoe en lekker praktisch.

Jessica uit Alkmaar

Ideale cursus

‘We wilden eigenlijk geen cursus doen, totdat we deze tegenkwamen. Ideaal, in één dag in het weekend, zodat je partner ook mee kan. We hebben echt het gevoel dat we nu beter voorbereid zijn.’ 

S. & M. uit Heerhugowaard

Doula

Onverwachts onmisbaar

In eerste instantie vonden wij het ‘gewoon’ fijn om Marijke bij onze bevalling aanwezig te laten zijn. Voor mij vooral omdat ik dan iemand met persoonlijke en professionele ervaring naast me had staan tijdens het bevallen en ik er het vertrouwen in had dat er iemand (naast mijn vertrouwde verloskundige) met me mee zou puffen en me door de bevalling heen zou kletsen.


Helaas liep alles anders tijdens de bevalling en eindigden we niet zoals voorgenomen in een bevalbad van een bevalcentrum bij ons om de hoek, maar met medische indicaties in een ziekenhuis. Dat alles anders loopt dan je denkt en hoopt dat is een gegeven. Echter een 40-urige bevalling met allerlei complicaties hadden we echt niet verwacht. Door Marijkes aanwezigheid en kunde is de bevalling uiteindelijk gevoelsmatig toch te behappen geweest. Vanwege de medische indicatie was mijn eigen verloskundige niet meer aanwezig en juist dan is een vertrouwd gezicht essentieel. Nog meer daar er één en ander lastig verliep tijdens de bevalling. Geen gedoe en gezweef, maar gewoon no-nonsense info en support. Niet alleen qua gesprek maar zeker ook het tegenduwen in mijn rug tijdens de weeën en soms een geruststellende blik maken Marijke een top-doula! Zowel voor mijn partner als mij was Marijke ineens onverwacht onmisbaar. Mocht ik nog een keer zwanger raken zal ik Marijke zeker weer vragen doula te zijn. Niet alleen tijdens de bevalling maar ook na de bevalling als vraagbaak en als steun.

Eva S.

Best doula ever

I am an asielzoeker who was pregnant. The purpose of this is to recommend Marijke as the best Doula ever. I found her to be a pleasant, hardworking woman with a committed mindset and interpersonal skills noticeably better than others in the same field of work. She is very diligent, has strong work ethics and is willing to stay late to finsh her task as a doula and beyond. Her energetic working style exhibits what any pregnant client would like to see and have of a doula. It is my pleasure to recommend Marijke to you without reservation and real enthousiasm for employment. She would greatly contribute directly to your satisfaction and objectives als well.

Sincerely Nana D.

Giving me courage and strength

I liked everything about it, because Marijke was very nice and gave me a lot of strength. She encouraged me. She helped me with breathing and everything. Marijke felt like a mother. Giving me courage and strength, like my mother would do”.

Becky B.

Zwangerschapsmassage

Aanrader

Het is echt een aanrader om een zwangerschapsmassage te krijgen. Het was zo nice dat dit gewoon bij mij thuis kon, het voelt vertrouwd maar het is ook super fijn dat je na de massage de deur niet meer uit hoeft. Marijke neemt de tijd en zorgt dat het voor jou zo comfortabel mogelijk is. Na afloop was ik echt zen en mijn buik was echt heel zacht en ontspannen. De kleine had weer ruimte om te bewegen. Wat ook echt super was dat ik eindelijk een hele nacht heb door kunnen slapen.

Lizanne J.

Fijne ervaring

Een hele fijne ervaring! Heerlijk ontspannen na een volledige zwangerschapsmassage van Marijke! Een echte aanrader!

Debby H.

Contact

Ik hoop natuurlijk dat de ervaringen van anderen je hebben kunnen verleiden om contact met mij op te nemen. Schroom vooral niet, ik sta je heel graag te woord.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven