On call

Aanstaande maandag mag ik weer op wacht voor een cliënt! Dit houdt in dat ik zo ongeveer vastgelijmd zit aan mijn telefoon. Mijn cliënt kan mij namelijk bellen dat haar bevalling begonnen is. Ze mag me 24/7 bellen, dus het geluid van mijn telefoon gaat ‘s nachts weer aan. Zodra ik het telefoontje krijg, spring ik zo snel mogelijk in de auto/ trein om haar te ondersteunen. Het doula zijn vraagt nogal wat flexibiliteit van mijn omgeving. Allereerst natuurlijk van mijn gezin, maar ook van mijn vrienden/ familie/ collega’s. Als ik op wacht sta is iedere afspraak met mij onzeker. Ik zou zo maar eens weggeroepen kunnen worden. Zo staat er voor volgend weekend een familieweekend op de planning in de Achterhoek. Ik heb hier super veel zin in, maar misschien moet ik het weekend voortijdig verlaten om met een noodgang naar Amsterdam te reizen. Hetzelfde geldt dit jaar voor Koningsdag. Er staat voor het eerste sinds mijn “tienerjaren” nog helemaal niets op de planning. Geen dansje op het Waagplein voor mij, maar misschien wel een prachtige geboorte!

Er stond trouwens een zeer informatief stuk over “de Doula” in het Parool van vandaag. Mocht je geïnteresseerd zijn om het te lezen:

Parool 22 april 2017 Doula

 

Ben je na het lezen van dit artikel benieuwd geworden naar wat ik voor jou als doula zou kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op!

Berichten gemaakt 6

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven