Over mij

Hoi! Ik ben Marijke, ergens in de 30 en woon in het pittoreske Alkmaar. Samen met mijn ex- partner deel ik de zorg over onze twee heerlijke dochters (2011 en 2016). Mijn vaste lasten betaal ik door te werken als (werkgroep)docent aan de Universiteit van Amsterdam. Ik ben afgestudeerd pedagoog en ben dan ook verbonden aan de opleiding Pedagogische Wetenschappen.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de crossfitbox van Team Victrix, cappuccino met havermelk drinkend bij een fijne koffietent (je ziet me veel bij Echt of Anne&Max) of dansend/ wijn sippend (of iets anders met alcohol) in de stad. Maar ik zit ook vaak genoeg gewoon met een dekentje op je bank. Ik word ongelooflijk blij van croissantjes op zondagochtend, frisgewassen (en dan gestreken) beddengoed en nieuwe notitieboekjes.

In februari 2017 ben ik Praktijk On cloud nine begonnen vanuit mijn passie om mensen bij te staan tijdens bijzondere momenten in hun leven. Allereerst richtte de praktijk zich op begeleiding tijdens de zwangerschap, maar dit viel niet meer te combineren met mijn dagelijks leven. Daarom focus ik me nu alleen nog maar op builoften.

Mijn bedrijfsnaam is afkomstig uit een prachtig liedje van één van mijn favoriete zangers; John Legend. In het nummer ‘So high’ zingt hij over twee geliefden die zo gelukkig zijn dat ze zich in de zevende hemel voelen. Nu kon John niet zoveel met dit Nederlandse gezegde. Daarom gebruikte hij de Engelse variant: On cloud nine.

Ik hoop dat de mensen die bij mij in de praktijk komen zich net zo voelen als de geliefden in het liedje. En dat ik met mijn praktijk daar nog een beetje aan mag bijdragen.

XXXX

Oh en voor de mensen die het liedje eens willen luisteren:

So High by John Legend

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven