Trouwambtenaar? Hoe is dat zo gekomen?

“Jij zit ook nooit stil he?” en “Heb je het nog niet druk genoeg?” zijn twee van de vele vragen die de afgelopen dagen aan mij gesteld zijn, naar aanleiding van mijn recente carrière nieuws. Trust me, ik kan echt aartslui zijn en de hele dag in mijn badjas op de bank hangen. Maarrrrr, als ik iets heel erg leuk vind, dan verwissel ik dat übercomfortabele gewaad graag voor een iets meer sociaal geaccepteerde outfit. Om dus vanaf heden mensen te gaan trouwen.

Hoe ik zo op dat idee gekomen ben? Dat is de schuld van mijn zusje en zwager. Vorig jaar vroegen zij mij of ik hun trouwceremonie wilde vormgeven en hun dan ook ceremonieel in de echt wilde verbinden. Ik heb een nano seconde nagedacht, een vreugdegilletje gemaakt en zei toen “Ja, ik wil”. #punintended

Oh, wat heb ik genoten van het schrijven van de speech en het mogen maken van een plechtigheid met een kop en een staart. De ceremonie zelf, afgelopen 1 november, is eerlijk gezegd wel een beetje in een waas aan me voorbij gegaan (nog steeds vraag ik me af waarom niemand zo slim geweest is om het op te nemen).

Was ik zenuwachtig? Nee, hooguit een beetje gezonde spanning. Maar het ging gewoon precies zoals ik het wilde. Er was ruimte voor emotie (ja ja, er waren tranen), maar ook zeker voor een lach. Het leven is tenslotte al serieus genoeg.

Naderhand zijn er zoveel mensen naar mij toegekomen dat ik “er iets mee moest gaan doen”. Dus nou, dat ga ik dan nu maar doen 😉 . Het grote avontuur gaat beginnen en ik heb er echt zoveel zin in.

Lijk het je nou wat dat ik jou en je geliefde ga trouwen. Of misschien zoek je nog een ceremoniemeester? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op. Dan vertel ik jullie graag meer over de mogelijkheden.

Marijke als trouwambtenaar
Hier het bewijs! Deze foto is trouwens gemaakt door Dave Weij. Klik op de foto voor zijn website ♥
Berichten gemaakt 6

2 gedachten over “Trouwambtenaar? Hoe is dat zo gekomen?

  1. Wat leuk Marijke, echt ook wel wat voor jou! Zie al helemaal voor me hoe je helemaal aangepast op het gelukkige paar een prachtig verhaal weet te brengen en zo bijdraagt aan de mooiste dag van hun leven! Heel veel succes en vooral plezier met deze toevoeging aan je carrière.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven