Trouwambtenaar

De ceremonie……. naast DE jurk, toch ook wel een zeer bijzonder moment tijdens de speciale dag. Als je, net als ik, inmiddels verschillende bruiloften hebt mogen bezoeken, dan ben je het waarschijnlijk met me eens dat er nogal wat verschil zit in de kwaliteit van een trouwceremonie.

Even een kleine persoonlijke terugblik.

Wat de meeste ceremonies die ik heb bezocht als overeenkomst hadden, was dat het over het algemeen veel van hetzelfde was. Ik heb wel eens het idee gehad dat de tekst die werd voorgelezen ook voor een anders bruidspaar gebruikt was, maar dat enkel de namen veranderd waren.  En soms ging zelfs dat niet helemaal perfect.

Gelukkig heb ik ook een aantal ceremonies bij mogen wonen die mij de rest van mijn leven bij zullen blijven. Het belangrijkste wat deze gemeen hadden met elkaar, was dat zij helemaal gefocust waren op het verhaal van het bruidspaar en de liefde tussen hen beiden. Dus geen ellenlange verhalen over de trouwlocatie of de geschiedenis van het huwelijk. Nee, het bruidspaar stond centraal en aan alles kon je merken dat tijdens het maken van de ceremonie rekening was gehouden met hun wensen.

Ok, nu weer een fast forward naar jullie aanstaande huwelijk.

Ik kan me niet anders voorstellen dan dat jullie ook een ceremonie willen die op jullie lijf geschreven is. Die verhalen bevat waar de liefde tussen jullie uitspat. Die terugkomt op belangrijke momenten die jullie als personen, maar ook als koppel, hebben gevormd. Een ceremonie waarin ruimte is voor allerlei verschillende emoties, maar humor een zeer belangrijke factor is.

Als dit voor jullie belangrijk is, kies mij dan als jullie zelfstandig trouwambtenaar. Ik wil namelijk, in samenwerking met jullie, dé ceremonie vormgeven die jullie trouwdag zoveel glans geeft, dat mensen erover na zullen praten. Hiervoor is maatwerk nodig en geen standaard invullijstje.

Hoe ik dat doe? Door met jullie in gesprek te gaan en daar ruim de tijd voor te nemen. Maar eventueel ook in gesprek te gaan met mensen in jullie omgeving. Ook daar zitten namelijk mooie verhalen, of leuke anekdotes. Ik ben in totaal ongeveer 25 uur bezig met jullie beter te leren kennen, de ceremonie vorm te geven en aanwezig te zijn op jullie grote dag.

Daar hangt uiteraard een prijskaartje aan. Mijn tarief is €750,-. Dat is inclusief BTW en reistijd/ reiskosten binnen een straal van ongeveer 25 kilometer rondom Alkmaar. Mochten jullie verder wonen of valt de trouwlocatie niet binnen deze straal, dan reken ik extra reiskosten. Uiteraard geef ik jullie hier een prijsopgave van. Goed om te weten: de genoemde prijs is exclusief de leges en benoemingskosten die de gemeente oplegt voor het gebruik van een zelfstandig trouwambtenaar.

Het is nu aan jullie! Spreekt mijn aanpak jullie aan? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op en dan plannen we een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven