Trouwen

Gefeliciteerd, je gaat trouwen! De datum van dit heuglijke feit ligt misschien nog heel ver in de toekomst, toch zal er waarschijnlijk al een heleboel op je afkomen. Zijn jullie al uit de locatie(s)? De keuze van bloemen? Is DE jurk (of natuurlijk iets anders) al gevonden ? En wie nodig je wel of vooral niet uit?

Jij en je partner zullen knopen door moeten gaan hakken. Beslissingen nemen over zaken waar je misschien nog nooit eerder bij stil hebt gestaan. Dat kan soms best een lastig klusje zijn. Uit persoonlijke ervaring weet ik dat het niet niets is het regelen van een bruiloft.

Je bent op deze website terecht gekomen omdat je misschien wel op zoek bent naar een manier waarop je jullie speciale dag nog een stukje specialer en vooral persoonlijker kan maken. Nou dan zit je hier op de juiste pagina.

Weet je bijvoorbeeld niet wie je als ceremoniemeester zou willen van jullie dag, omdat jullie familie-, vrienden- of kennissenkring niet de “regelneef” bevat die nodig is om alles in goede banen te leiden? Of je wil niemand opzadelen met deze toch wel erg belangrijke taak, omdat je wil dat iedereen die jij uitnodigt gewoon op een stressvrije manier kan genieten van alle festiviteiten? Het ceremoniemeesterschap mag dan een eervolle taak zijn om te vervullen, het kan ook wel eens als last worden ervaren. Dan zou het inhuren van mij als jullie ceremoniemeester een oplossing kunnen zijn.

Heb je een speciaal idee voor jullie ceremonie of weet je heel goed wat je vooral NIET WIL. Dan wil je waarschijnlijk vooral weten wat ik als zelfstandig trouwambtenaar voor jullie kan betekenen op de grote dag.

Maar het kan ook zo zijn dat je eigenlijk een combinatie wil van bovenstaande. Ook dat is mogelijk. Regel ik gewoon voor je!

Klik hieronder vooral verder, zodat je bij de juiste informatie terecht komt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven