Zwangerschapscoaching

Een zwangerschap is een bijzondere en een spannende tijd. Jouw leven (en dat van je partner) gaat onherroepelijk veranderen. Tijdens je zwangerschap sta je onder controle van een verloskundige en/ of gynaecoloog. Hij of zij begeleidt jou (en je partner) tijdens de zwangerschap en bereidt je voor op de bevalling. Door middel van controles houdt hij of zij jouw gezondheid en die van je baby(s) in de gaten. Met vragen over je zwangerschap kun je altijd bij je verloskundige en/ of gynaecoloog terecht. De tijd tijdens een controle afspraak is echter over het algemeen beperkt, waardoor er niet altijd tijd is om over bepaalde onderwerpen langer door te praten. Terwijl je die behoefte misschien wel hebt.

Ik wil graag naar je verhaal luisteren. Tijdens een vrijblijvende intake (persoonlijk, telefonisch of per e-mail) geef jij aan waar je het over wilt hebben en wat je van mij verwacht. Onderwerpen waar we het bijvoorbeeld over kunnen hebben zijn:

  • Je zwangerschap loopt niet zoals verwacht, je maakt je zorgen of je bent onzeker en je kan hierdoor niet genieten van je zwangerschap
  • Je bent al een keer eerder zwanger geweest, maar je wilt het deze zwangerschap anders aanpakken
  • Je wilt een geboorteplan maken, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen of wat je hierin op kan nemen
  • Je hebt last van depressieve of angstige gevoelens tijdens je zwangerschap en je wilt dit met iemand delen

Als je na de vrijblijvende intake besluit om met mij verder te willen, gaan we aan de slag met het onderwerp waar jij behoefte aan hebt en op de manier die bij jou past. De coaching is mogelijk op verschillende manieren: via persoonlijke gesprekken (op een locatie die jou aanspreekt), via e-mail, telefonisch, skype….. Jij bepaalt!

Als je meer informatie wil of een afspraak wil maken voor een vrijblijvende intake, neem dan contact met mij op!

Tarieven zwangerschapscoaching (na vrijblijvende intake)

Persoonlijk gesprek op een locatie naar jouw keuze:  €50,- uur/ €65,- anderhalf uur

Telefonisch/ Skype: € 30,- uur/ €40,- anderhalf uur

E-mail: € 20,- per sessie (een sessie bestaat uit maximaal 2 e-mails)

Elk persoonlijk gesprek wordt na afloop (contant) betaald, tenzij vooraf anders is afgesproken. Je ontvangt van mij een factuur. Telefonische/ Skype/ E-mail consulten worden vooraf betaald. De kosten worden niet vergoed door de verzekering. Mocht het tarief een probleem voor je zijn, dan kun je altijd contact met me opnemen.  Dan onderzoeken we de mogelijkheden. De tarieven zijn inclusief BTW. Buiten een straal van 10 kilometer buiten mijn woonplaats Alkmaar vraag ik een kilometervergoeding van 0,19 cent per kilometer.

Ik wil benadrukken dat ik geen psycholoog ben. Als coach kan ik naar je verhaal luisteren en samen met jou  bekijken wat kan helpen. Mocht ik het idee krijgen dat een andere vorm van begeleiding (bijvoorbeeld psychologische hulp) passender is in jouw situatie, zal ik dit met jou bespreken.